Şubay ayı boyunca başvuruları devam eden akran destek ekibine seçilen 20 akran destek ekibi üyesi Anadolu Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’inde ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Akran destek ekibi üyeleri ile tanışma Proje yürütücüsü Merkez müdürü Prof. Dr. Esra Ceyhan ve proje ekip üyeleri Öğr. Gör. Ezgi Ekin ŞAHİN ile Öğr. Gör. Ömer ÖZER katıldı .

Üniversite yaşamında akademik, sosyal ya da kişisel problemlerinde desteğe ihtiyaç duyan akranlarına yardım etmek için gönüllü olan öğrenciler Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi tarafından hazırlanan 30 saatlik eğitim programına katılacaklar. Daha sonra tüm kampüsteki etkinliklerde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nin yanında olacaklar .

Tüm kampüse ulaşmayı hedefleyen Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi Akran Destek Ekibi ile artık daha güçlü !

Akran Destek Ekibi Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi